Rólunk

A Sztorit cégünk alapítója, Mráz Gergő így írja le saját szavaival: „Cégünk 2020-ban alapult, a COVID 19 válság kellős közepén. Két okból ekkor: volt szabadidő kidolgozni a koncepciót, és a munkahely teremtés aktualitása rendkívüli lett. Az alapötlet abból indult ki, hogy egy időben sokat segítettem édesanyámnak, egy-két nő barátomnak a ház körül. Ezek a munkák szakértői szemmel persze amatőr munkák voltak, de a minőség és az esztétikum a visszajelzések alapján figyelemre méltó lett. Édesanyámnak egy fészert építettünk maradék lécek felhasználásával, míg a barátoknál csillár tervezés és építés, bútor felújítás, karnis felfúrás, képek falra helyezése… sok munka volt. Egy barátom, akinél több ilyen jellegű meló volt, kérdezte meg végül körülbelül félévvel a cégalapítás előtt, hogy miért nem ebből élek? Akkor még volt megbízható munkám a turizmusban, így annak ellenére, hogy tetszett az ötlet, félretettem.

A válság persze nem tett jót a turizmusnak, így újra kellett gondolnom a vállalkozás ötleteimet. Elővettem a „Kell egy Férfi” ötletét, leporoltam, aktualizáltam, csináltram rá egy kis kutatást. Egyelőre fejben történtek a dolgok. Beszélgettünk róla többek között egy kedves programozó/fejlesztő ismerősömmel. A végső lökést az adta meg, hogy a fenti ismerősöm szólt, hogy egy nagyon tehetséges alkalmazottja szabaddá vált, tehát a projekt fejlesztői oldalról most indulhat. Elindult! 😊”

A KELLEGYFÉRFI.hu amellett, hogy tevékenységével igyekszik segíteni az embereken, munkahelyek százait képes megteremteni. A férfi kéz ügyességével gyakorlatilag bármilyen ház körüli munka elvégzésével megbízható, persze figyelembe kell venni, hogy adott személy mely területeken ügyesebb. Van aki szeret fával dolgozni, és ezen a téren van tapasztalata, van aki a mechanikában jártas jobban, van aki hegeszteni tud, de van aki csak a kertben kapirgálni szeret. Ez a fajta sokszínűség adja cégünk sajátos mibenlétét.”

Megnézem a szolgáltatásokat!